Weer iets nieuws bij Software Update!

1 reactie

Wat is toch de magie van dat Software Update onderdeel van Mac OS X? Op mij heeft het echt een enorm zuigende werking. Ik kan het maar niet laten om 6 keer per uur even en tegen beter weten in op de knop ‘Update Now’ te drukken. De kans dat er plotseling Mac 10.2 te vinden is is vrijwel uitgesloten maar toch blijf ik drukken. En als er dan opeens iets begint te bouncen in mijn Dock en er is iets up-te-daten dan ben ik toch blij!

Nou, vannacht was het weer zo ver. Geen Mac OS 10.2 helaas maar wel Java 1.3.1. Wat praktisch gezien de stand van zaken is in Java land weet ik niet maar ik heb niet het gevoel dat het een daverend succes is. Ik zie nog geen Java versie van Photoshop uitkomen en de enige keren dat ik wel een Java applet zie is al hij mijn Browser laat crashen als ik een por.. euh entertainment site bezoek.

In ieder geval is in deze nieuwe versie tekst, muis en printing support verbeterd. Ook is hij stabieler en sneller. Ik heb nog de hele technote doorgekeken maar vreesde in slaap te zullen vallen voordat ik dit bericht kon posten en heb het toen maar opgegeven. Mocht je de technotes wel willen lezen dan moedigen we dat alleen maar aan natuurlijk.

Technische Details Java 1.3.1

Reacties

1 reactie
  • Anoniem

    Limewire is trouwens wel veel sneller. Start nog steeds traag op maar interface is veel sneller en prettiger… :)