Waar doen ze het toch van bij MacOSX.nl?

Door: Boris - 9 reacties

Die vraag wordt ons wel eens gesteld. We spenderen toch veel tijd aan onze stukjes en wie betaald dat allemaal? Het antwoord: wijzelf! We zijn natuurlijk in de eerste instantie Mac liefhebbers en hebben veel plezier in het schrijven van stukjes. Maar we moeten eigenlijk ook centjes verdienen.

In samenwerking met Mac Dealer en cursussencentrum Opatel uit Rotterdam gaan we de komende maanden af en toe wat leuke producten aanbieden aan jullie. Vandaag beginnen we met een iPod jasje van Neopreen. Normaal zo rond de EUR 30 (exclusief verzendkosten) bij ons maar EUR 20 (inclusief verzendkosten!). Dat scheelt toch al snel 15 euro!

We hebben ze in verschillende kleuren: rood, zwart, blauw en grijs. Bestellen gaat nog lekker ouderwets: Maak EUR 20 over op ABN-Amro rekening 45.40.50.518 onder vermelding van je bezorgadres en de kleur die je wilt hebben. Wij zorgen dan dat je je NeoPod Neoprene iPod jasje zo snel mogelijk in huis hebt.

Voor nog meer leuke iPod producten kun je trouwens even hier kijken: Neopod bij Everythingipod.com

Reacties

9 reacties
 • Profielfoto
  Pieter Coolsma
 • Anoniem

  Het moet toch ergens vandaag komen. Iemand anders nog ideeën over hoe we van MacOSX.nl een rendabele (zxeer winstgevende) site zouden kunnen maken? Heeft er bijvoorbeeld iemand behoeft aan een forwardemailadres @macosx.nl voor 5 euro per jaar?

 • Profielfoto
  Zout

  Ja ik denk dat email adressen een gouden handel is!

 • Anoniem

  Moeten we Adriaan maar even vragen of dat zou kunnen. Lijkt me een mooi idee….

 • Profielfoto
  Adriaan Mol

  Boris, vergeet daar naast niet dat het bouwen van de site ook niet zo -één- -twee- -drie- gebeurt. Het hosten daarbij betalen we ook natuurlijk. Reclame zullen we zo lang mogelijk proberen uit te stellen natuurlijk (of nooit!). Houden we niet van. Jullie ook niet denk ik.

  Het email idee vind ik heel redelijk, maar ik wil even weten hoe onze bezoekers er over denken, dus reageer hierop a.u.b.

 • Anoniem

  Ja Adriaan, daar was ik me juist heel erg bewust van hoor! Hosting, site bouwen, al die aangeleverde content waar je natuurlijk voor betaald en dan nog al die testversies van software die we allemaal aanschaffen ook nog. Al die uren wordt lastig terugverdienen.

 • Profielfoto
  danny

  Ik vind het een goed idee.

 • Profielfoto
  Pieter Coolsma

  ;) T-shirts? Koffiemokken? Baseball-caps? Muismatten? Mobieltelefoonbureaustandaards? Achterruit stickers?

  Nog meer?

 • Anoniem

  Hoeveel koffiekoppen moeten we dan verkopen voordatw e met zijn allen op wintersportvakantie kunnen?