Boris
Boris Nieuws 22 februari 2002

Waar doen ze het toch van bij MacOSX.nl?

Die vraag wordt ons wel eens gesteld. We spenderen toch veel tijd aan onze stukjes en wie betaald dat allemaal? Het antwoord: wijzelf! We zijn natuurlijk in de eerste instantie Mac liefhebbers en hebben veel plezier in het schrijven van stukjes. Maar we moeten eigenlijk ook centjes verdienen.

In samenwerking met Mac Dealer en cursussencentrum Opatel uit Rotterdam gaan we de komende maanden af en toe wat leuke producten aanbieden aan jullie. Vandaag beginnen we met een iPod jasje van Neopreen. Normaal zo rond de EUR 30 (exclusief verzendkosten) bij ons maar EUR 20 (inclusief verzendkosten!). Dat scheelt toch al snel 15 euro!

We hebben ze in verschillende kleuren: rood, zwart, blauw en grijs. Bestellen gaat nog lekker ouderwets: Maak EUR 20 over op ABN-Amro rekening 45.40.50.518 onder vermelding van je bezorgadres en de kleur die je wilt hebben. Wij zorgen dan dat je je NeoPod Neoprene iPod jasje zo snel mogelijk in huis hebt.

Voor nog meer leuke iPod producten kun je trouwens even hier kijken: Neopod bij Everythingipod.com

Reageer op artikel:
Waar doen ze het toch van bij MacOSX.nl?
Sluiten