Boris
Boris Nieuws 26 februari 2002

Verjaardag vergeten!

Wat een schande! hoe hadden we het kunnen vergeten! We voelden ons al een beetje vreemd zondag en nu weten we het opeens weer! Steve Jobs was jarig! Hij is zondag 47 geworden. En juist om dat soort dingen te voorkomen hebben we een Jippy.com kalender.

Eens even kijken, voor zijn verjaardag heeft hij dus Mac OS 10.1.3 gekregen en Photoshop 7. Wat denken jullie dat hij nog meer heeft gekregen? iPhoto 2.0? Een prototype van de iCam? Een iPod 2?

Van ons heeft hij in ieder geval niks gekregen en dat is wel een beetje zijn eigen schuld want hij had nog steeds niet op onze mailtjes geantwoord. Maar goed, hij staat nu op mijn kalender dus die verjaardag vergeet ik nooit meer…

Mijn kalender

Reageer op artikel:
Verjaardag vergeten!
Sluiten