Toch iets nieuws in Mac OS 10.1.3

0 reacties

Tsja, er is natuurlijk heel wat nieuw in Mac OS 10.1.3 zoals betere support voor apparaten en wat snelheidsverbeteringen. Maar de echt leuke dingen zoals Spring Loaded Folders en iMoney Generator missen we nog een beetje. Maar vandaag ontdekten we een niet gedocumenteerde fijne nieuwe feature die we al misten sinds we overgingen naar Mac OS X. De mogelijkheid om de shift ingedrukt te houden om te voorkomen dat alle start-up items openen. Apple dacht kennelijk dat we die optie niet meer nodig hadden. Gelukkig hebben er genoeg mensen geklaagd en is hij nu weer terug. Het werkt wel iets minder makkelijk dan vroeger: Zodra je het venster ziet met de grote blauwe X ziet druk je meteen de shift toets in en die hou je ingedrukt totdat je de desktop ziet. Nu nog de labels terug en spring loaded folders en we zijn weer even tevreden (maar niet te lang!)

TechNote 106756

Reacties

0 reacties