Pieter Coolsma
Pieter Coolsma Nieuws 8 februari 2002

QuickTime streeft Real voorbij

Volgens cijfers die bekend gemaakt zijn door zowel Apple als Real Networks is QuickTime meer gedownload dan de Real Player. Volgens Apple is QuickTime inmiddels al 80 miljoen keer gedownload. Real Networks maakte bekend dat de Real One en de Real Player bij elkaar maar 75 miljoen keer werden gedownload.

Philip Schiller, Apple’s senior vice president Worldwide Product Marketing, voegde daar nog eens aan toe dat Apple ook nog eens ettelijke miljoenen exemplaren van QuickTime heeft verspreid via de verkoop van digitale camera’s. QuickTime wordt hierbij gebundeld.

Apple maakte ook bekend dat QuickTime Pro inmiddels meer dan 1 miljoen keer is aangeschaft. Wat? 1 miljoen? Is dat niet een beetje weinig ten opzichte van de 80 miljoen de gedownloade exemplaren? Gebruiken die mensen soms allemaal Surfers Serials ofzo? Nou worden wij wel benieuwd waarom mensen de Pro-versie aanschaffen of kan je het ook zonder? Vertel het ons…

Artikel MacCentral

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
QuickTime streeft Real voorbij
Sluiten