Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Geruchten 19 februari 2002

Morpheus en Kazaa binnenkort naar de mac

Morpheus vermeld in nieuwsbrieven binnenkort een mac client aan te bieden, en ja natuurlijk is deze voor MacOS X geschikt. Deze P2P technologie is gebaseert op die van Kazaa en dus is het heel goed mogenlijk dat Kazaa binnenkort ook voor de Mac verschijnt. Dat Morpheus komt is in ieder geval zo goed als zeker. Hoeven we eindelijk niet meer aldoor via audiogalaxy of via mp3.pagina.nl met veel bloed, zweet en tranen onze favoriette liedjes te zoekken. De onderstaande link verwijst naar andere interresante P2P technologie├źn die ook het kijken waard zijn. Misschien komt er nog een review over als we uitgetest zijn.

Chaosmint

Reageer op artikel:
Morpheus en Kazaa binnenkort naar de mac
Sluiten