Boris
Boris Nieuws 16 februari 2002

Mac OS X sucks!

Op de verder uitstekende Apple nieuws site Applelust.com staat deze week een artikel over alles wat er mis is met Mac OS X en Office vX. Als grote Apple fan staan dan meteen onze nekharen overeind maar tijdens het lezen van het artikel draaiden we langzaam om en kregen zowaar begrip voor de schrijver en zijn mening. begrijp ons niet verkeerd, we gaan niet terug naar 9! Maar veel van de bugs, missende features en vreemde funtionaliteiten hadden we eigenlijk zelf ook al ontdekt. We blijken alleen oogkleppen op te hebben en zo graag met Mac OS X te willen werken dat we alle vervelende ervaringen meteen vergeten. De lijst met ergenissen is zo lang dat ik er niet aan begin om hem te vertalen. Maar neem zelf even een kijkje…

AppleLust Artikel

Reageer op artikel:
Mac OS X sucks!
Sluiten