Boris
Boris Nieuws 23 februari 2002

iPod met CD brander???

Macosrumors berichte vandaag dat er aan het einde van het jaar mogelijk een hele iPod lijn uitkomt met verschillende harddisk maten. De iPod vorm zal voorlopig hetzelfde blijven totdat Apple echt nieuwe functionaliteit kan toevoegen. Er wordt gesproken over een ingebouwde CD-RW maar dat lijkt ons in ieder geval uitgesloten. Een iPod met een CD-RW klinkt als een ‘worst nightmare’ voor de platenmaatschappijen en Apple heeft al aangetoond enigszins rekening met hun te houden door de iPod te beveiligen tegen het delen van muziek. Die beveiliging stelde niet heel veel voor natuurlijk maar toch.

Waar we allemaal natuurlijk op hopen is een soort ingebouwde PDA functionaliteit met een PDA versie van Mac OS X. Zou toch leuk zijn om video te kijken en te browsen met je iPod II.

Macosrumors

Reageer op artikel:
iPod met CD brander???
Sluiten