Boris
Boris Nieuws 16 februari 2002

Geen Aqua look voor XP?

Tot voor kort was het mogelijk om een ‘Desktop Theme’ the downloaden bij ThemeXP om Windows XP een Aqua look te geven. Je zou kunnen zeggen dat heel Windows XP al lijkt op Mac OS X maar dat even terzijde.

Als Apple gebruikers kan ik me goed voorstellen dat je je XP PC wel ietsje mooier wilt maken. Maakt het allemaal misschien net dragelijk. Maar Apple vond dat die themes toch teveel inbreuk maakten op hun besturingssysteem en misschien nog wel belangrijker, ze willen dat er heel duidelijk verschil blijft bestaan tussen Windows XP en Mac OS X. Deze week kreeg ThemeXP dus een keurige brief van Apple dat zich konden verheugen op de volle aandacht van alle Apple advocaten als ze niet onmiddellijk de betreffende Themes van hun site haalden. Hier de reactie die ThemeXP op hun site plaatsten:

“As much as we enjoy long and expensive lawsuits against mega-corporations, we decided to comply with their notice of infringement and take down both of the themes we previously hosted”

Arme XP users, je zou bijna medelijden met ze krijgen…

ThemeXP Website

Reageer op artikel:
Geen Aqua look voor XP?
Sluiten