Boris
Boris Nieuws 6 februari 2002
Leestijd: 1 minuut

De Dok, het 1 Dock, de 2 Docks?

In het Nederlands schrijven over de Dock is lastig. Is het ‘de’ of ‘het’ Dock? Zeg ik Docks of Docken als het over meerdere Dockings gaat? Volgens mijn woordenboek is de Nederlandse vertaling van Dock Dok. Maar wie begrijpt wat ik bedoel als ik het over het Dok heb? Maar dit terzijde.

Eigenlijk wil ik even melden dat John MacDonnell een kleine utility heeft geschreven die voor sommige mensen misschien handig is. Het gaat om DockFun en dat kun je gratis downloaden vanaf zijn homepage. Met DockFun kun je 10 verschillende Docks maken en die afwisselen. Je kunt dus even je Internet Dock laden of je Multimediadock en die per categorie aanpassen.

DockFun Homepage

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.