omt_admin
omt_admin Nieuws 26 februari 2002

Big M$ is watching you (again)

Het is weer zover. Eerst zagen we hoe op een PC met XP door M$ jouw Harde Schijf even gescand werd, wat voor serial code je hebt gebruikt, en indien nodig wijzigingen maken op je Harde Schijf, even de user policy aanpassen, en “niemand kan ons wat maken”.

Blijkbaar was dat niet genoeg voor ze.

Nu blijkt dat Meneer Gates en de zijn groep rotweilers in armani pakken het ook nodig vindt om bij te houden wat de gemiddelde persoon met Media Player 8 afspeelt, een lijstje maakt en dat vrolijk op een zilveren dienblad bij het hoofdkantoor gaat presenteren.

En natuurlijk is de user policy veranderd…

Het is een mening (let op:vrijheid van meningsuiting meneer Microsoft), maar je zou toch op een extreem langzame manier hun nekjes om willen draaien?

Artikel op Excite

Reageer op artikel:
Big M$ is watching you (again)
Sluiten