Boris
Boris Nieuws 13 januari 2002

Volgende Product Graag!

Ach ja, die mooie tijden voor een keynote of Macworld Expo zijn altijd zo fijn. De forums en newsgroups vullen zich met roddels en speculaties. De bezoekersaantallen van alle Mac sites gaan omhoog. Apotheken doen goede zaken met slaappillen en de adrenaline giert door ons bloed. En dan opeens is het weer allemaal voorbij. Maar niet voor de Macosx.nl lezer natuurlijk! Hierbij presenteren we je alvast de agenda voor de komende maanden! Pak je agenda, hang briefjes op de ijskast en leg een knoop in je zakdoek:

Quicktime Live – February 11-14, 2002
Seybold – February 20-22, 2002
MacWorld Expo Tokyo – March 21-23, 2002

Vooral Seybold en Tokyo zijn beurzen waar traditioneel veel nieuwe Apple Producten worden gepresenteerd. Iemand een ideetje welke?

Apple Events

Reageer op artikel:
Volgende Product Graag!
Sluiten