Ramon Mens
Ramon Mens Nieuws 4 januari 2002
Leestijd: 1 minuut

“Virtual PC is virtually perfect”

Nog aan het twijfelen over de aanschaf van de nieuwe Virtual PC? Dave Horrigan van Wired.com heeft een korte review geschreven over de 5de versie van Connectix Virtual PC.

De nieuwe VPC is niet alleen sneller geworden, maar ondersteund maar liefst 10 (de reviewer zegt 11, maar hij vindt dat WinXP Home en WinXP Pro 2 verschillende besturingssystem zijn) besturingssystemen: DOS, Linux, OS/2, Windows 95/98/ME/2000/XP, MacOS 9 en MacOS X. Onder MacOS 9 moet men de ondersteuning voor MacOS X missen. Ook dingen als DVD ondersteuning, “Undoable drives” en betere netwerkondersteuning hebben het daglicht mogen zien.

De review @ Wired.com.
De officiele VPC 5 site.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
“Virtual PC is virtually perfect”
Sluiten