Boris
Boris Geruchten 7 januari 2002
Leestijd: 2 minuten

Time To Die…

Er zijn verhalen die eigenlijk niet meer hoeft te schrijven omdat iedereen het einde al kent. Iedereen die een de bekende Apple sites regelmatig bezoekt heeft het grote nieuws al gehoord. En de meeste lezers zijn wel bekend met het temperament van Steve Jobs. Toen vorig jaar 1 dag voor de keynote een fabrikant van videokaarten 1 detail liet uitlekken werden ze pardoes uit de keynote gegooid en verzwegen door Steve. Wat er precies gaat gebeuren met de verantwoordelijke bij Time.com die zo ontzettend stom is geweest om alvast de voorpagina van de Time van volgende week online te zetten kunnen we moeilijk voorspellen. Maar dat hij zal wensen dat hij nooit geboren was is duidelijk. Ik vermoed dat Apple en Steve Jobs een flinke boete hebben bedongen bij Time op het uitlekken van informatie dus reken maar dat er een paar mensen flink zitten te zweten op het hoofdkantoor van Time.

Nog even voor wie net wakker wordt nog even de details van de Time blunder. Steve Jobs staat samen met de nieuwe iMac op de voorpagina van Time magazine van volgende week. Gisteren heeft de een of andere sukkel (die nu lijfstraffen ondergaat in de kelder van het Time gebouw) per ongeluk de editie van volgende week in plaats van de editie van deze week online gezet. Een oplettende Apple fan ontdekte dit en mailde de link natuurlijk meteen naar alle Mac sites die er zijn. Binnen een paar minuten was de fout rechtgezet maar toen overspoelden de servers van Time al met nieuwsgierige Apple bezoekers die ook de nieuwe iMac wilden zien. De plaatjes waren toen al van de Time site verdwenen maar staan natuurlijk inmiddels op alle zichzelf respecterende Apple sites (zoals deze!).

Er stonden nog wat andere details in het Time artikel over bijvoorbeeld processor snelheden, iPhoto en nog wat dingen maar aangezien het nog maar 6 uur duurt tot de keynote houden we het maar hierbij…

Het hele Time verhaal

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Time To Die…
Sluiten