Boris
Boris Nieuws 28 januari 2002

Stilletjes geïntroduceerd, luidruchtige prestaties…

Het zijn toch maar vreemde lui die Apple PR mensen. Zonder veel ophef zijn vandaag de nieuwe PowerMacs geïntroduceerd. Het gaat om de volgende modellen: Een dual 1GHz Power Mac G4, de 933MHz Power Mac G4 met SuperDrive en een 800MHz Power Mac G4 met een CD-RW drive. Ingebouwd zit standaard een 80, 60 of 40 gigabyte harddisk en 265 of 500MB ram wat je kunt opwaarderen tot 1.5 Gigabyte.

Er is veel opmerkelijk aan deze machines en alle details zul je de komende dagen nog wel horen maar wat ons opviel is dat Apple heeft besloten OmniGraffle en OmniOutliner mee te leveren met deze Macs maar niet OmniWeb. OmniWeb is een Explorer concurrent van de Omni groep. Geen perfecte browser maar wel de moeite van het bekijken waard.

De Nieuwe PowerMacs
Omni Groep

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Stilletjes geïntroduceerd, luidruchtige prestaties…
Sluiten