Boris
Boris Nieuws 2 januari 2002
Leestijd: 1 minuut

NS Mac Onvriendelijk

Nederlands nieuws van vandaag; de Nederlandse Spoorwegen hebben een nieuwe website. We vonden de oude eigenlijk een stuk mooier. Groot voordeel van de vorige site was ook dat hij werkte. Dat kun je van de nieuwe site niet zeggen. Tenzij je een Windows PC hebt met minstens Explorer 4.0 kun je de reisplanner al niet gebruiken. Wij Mac gebruikers zijn volgens de NS kennelijk niet geïnteresseerd in treinreizen of we zijn geen interessante doelgroep. Mocht je een Mac hebben en best eens met de trein willen dan stellen we voor dat je even een mailtje stuurt aan de webmaster van de NS.
Zijn adres is [email protected]

Nederlandse Spoorwegen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
NS Mac Onvriendelijk
Sluiten