Boris
Boris Nieuws 9 januari 2002

Nieuwe iPhoto Scripts…

Voor wie gisteren iPhoto heeft gedownload en nu al helemaal de weg weet in de interface is er nu al weer wat extra funcionaliteit toe te voegen. Bij Apple kun je nu een AppleScripts setjes downloaden voor iPhoto. Het bied de volgende extra’s:

Mail iPhoto Images — sleep een foto uit iPhoto op dit droplet en er wordt automatisch een Mail message aangemaakt met de foto er in. Je kunt ook nog de volgende dingen aangeven:

* formaat veranderen
* geef een standaard emailadres op
* geef een standaard subject op

Show Image File — sleep een foto uit iPhoto op dit droplet en het word getoont in de finder.

Make Audio Card — met deze droplet kun je een Audiocard filmpje maken. Selecteer een MP3 file in iTunes en sleep een foto naar het droplet. Automatisch wordt dan een filmpje gemaakt met de 2 gekozen bestanden. Dubbelklik op het droplet voor meer instellingen.

Make Audio Slideshow — hetzelfde als de bovenstaande maar dan met meerdere plaatjes. Dan wordt het dus een slideshow met audio die je bijvoorbeeld kunt branden op een CD. Dubbelklik op het droplet voor meer instellingen.

iPhoto Scripts

Reageer op artikel:
Nieuwe iPhoto Scripts…
Sluiten