Boris
Boris Nieuws 30 januari 2002
Leestijd: 1 minuut

Nieuwe Features in 10.2 / X.2

We hebben het van een xeer onbetrouwbare bron maar willen het toch met je delen. Mac OS 10.2 (of is het X.2?) wordt als het goed is weer stukken sneller dan 10.1 (vandaar de code naam Jaguar) en er zijn weer een aantal bugs weggewerkt. Ook zijn er een paar nieuwe features toegevoegd. Spring-loaded folders zijn weer terug en USB sharing ook. Maar voor ons nieuw is een nieuwe manier van vensters managen. Nadat je een venster hebt verkleind en het in de Dock staat kun je het uit de Dock slepen en ergens op je bureablad plaatsen. Zo dus:

Wat het voordeel precies is weten we niet maar toch leuk om te zien dat ze nog wat nieuwe dingen proberen te verzinnen. Welke extra features missen we nog in X.2? Geef je mening in ons forum…

Forum

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.