Boris
Boris Nieuws 20 januari 2002
Leestijd: 1 minuut

Nieuwe Airport Software, Firmware & Windows versie???

Apple bracht deze week een nieuwere versie uit van de Airport Software. De meeste van jullie zullen de update al automatisch langs hebben zien komen. Anders kun je Software Update even draaien of naar de Apple site gaan om de software handmatig te downloaden. We vonden daar meteen ook een Windows versie van de Airport software. Deze software werkt alleen met de nieuwere witte Airport en niet met de oudere (Graphite) versie. We konden het programma niet testen want we hebben geen Windows PC. Zou dit het begin zijn van het Windows enabled maken van de Hard en software van Apple? Kunnen we nu ook een PC versie van de iPod software verwachten? Ik denk het niet maar het blijft opmerkelijk…

Informatie Windows Versie Airport Software
Apple Airport Info Page

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.