Boris
Boris Nieuws 21 januari 2002

Mac OS X Gebruikers Zijn Sexy!

Ach ja, we hebben het altijd al geweten maar het is altijd fijn als onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek het nog eens aantoont: Vrouwen vinden Macs leuk.

Daar kunnen we natuurlijk ook meteen de conclusie uit trekken dat vrouwen mannen met Macs leuk vinden. En niemand houdt van mensen die achter de feiten aanlopen dus Mannen met Macs met Mac OS X zijn onweerstaanbaar!

Het engelse bedrijf ICM Research heeft 1001 Engelsen ondervraagt over computer merken. Samen met Dell is Apple het meest bekende computer merk. Hoewel alle merken beter hoger scoren bij 35 jaar en ouder scoort Apple gewoon bij iedereen goed. Jong en oud, man of vrouw. Vrouwen zijn ook gevoeliger voor de reclames van Apple. Ze onthielden die veel beter dan de mannelijke kijkers. Die onthielden die Dell reclames beter.

Afijn, zo zijn er nog heel wat nummers te lezen maar die mag je zelf opzoeken in het rapport. Maar het echte belangrijke nieuws is natuurlijk dat als je een man bent met een Mac je vanaf nu ontzettend aantrekkelijk bevonden wordt door alle vrouwen.

Bij deze meteen een verzoekje. Maak een foto van jezelf (man & vrouw) samen met je computer en stuur die op naar ons. Wij zullen dan beoordelen of mensen echt knapper zijn als ze met een Mac werken. De resultaten laten we binnenkort zien op een speciale pagina.

Meer info over onderzoek
ICM Research
Mail ons je foto

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Mac OS X Gebruikers Zijn Sexy!
Sluiten