Boris
Boris Nieuws 20 januari 2002
Leestijd: 1 minuut

Keynote Of Alcohol Kater?

Onze correspondent (Sander Temme) in San Fransisco organiseerde op de avond van de keynote een borrel in de skybar van het Marriott Hotel. We weten niet of de kater van de keynote of van de door MacOSX.nl gesponsorde drank was maar het heeft even geduurd voordat Sander zijn hoofd er weer bij had! Inmiddels zijn de foto’s online geplaatst en kun je wat mooie foto’s van de showvloer zien en wat mede-maccers in licht beschonken toestand. Er waren 8 mensen op komen dagen trouwens. Dat doen we binnenkort een keertje over in Amsterdam. Kijken of we dan 80 mensen bij elkaar kunnen krijgen?

Alle Foto’s

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.