Boris
Boris Geruchten 6 januari 2002
Leestijd: 1 minuut

iPod Organizer; slechts $19.95 (exlusief iPod)

Als de MacWorld San Fransisco Apple Roddels je al de strot uitkomen hebben we goed en slecht nieuws voor je. Eerst het goede nieuws; vanaf morgen is het allemaal weer over. Het slechte nieuws; we hebben nog een MacWorld roddel voor je!

Het gaat om de favoriete roddel van de meeste Apple roddelaars; de Apple Handheld/Organizer/PDA. Morgen wordt hij gepresenteerd en hij is beschikbaar vanaf eind januari 2002 voor US$19.95. Tenminste, als je al een iPod hebt en eigenlijk is het niet een echte Apple PDA maar een hack om de iPod als zodanig te gebruiken.

De programmeurs van ProVue zijn slimme jongens. Ze keken eens goed naar de iPod en de ID3 tags van MP3 en gingen aan de slag. Het resultaat is de Panorama iPod Organizer. Dit programma slaat al de gegevens van je contacts op in de ID3 tags van Mp3 files. Deze MP3 files zijn zo klein dat als je 1000 adressen opslaat je nog geen 0,1 % van je harddisk vult. Onze vraag is nu wel hoe een iPod gaat heten die opgewaardeerd is tot Organizer. Wordt het een iPalmPod, iOrgPod, OrgaPod, iGendaPod, iPodCalender of misschien wel een iAmOnTimeThanksToMyPod? Heb jij een beter idee? Laat het weten…

ProVue Homepage

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iPod Organizer; slechts $19.95 (exlusief iPod)
Sluiten