Boris
Boris Nieuws 10 januari 2002

Ik heb al een boek…

Als je alles wilt weten over Mac OS X volstaat het natuurlijk om 2 keer per dag deze site te bezoeken en alle artikelen te lezen. Maar heel soms is het toch fijner om er even een boek bij te pakken. Behalve dat het best inteligent staat om af en toe in een groot book te staren kan het ook handig zijn als je even niet online kan omdat je aan het bezuinigen bent aangezien KPN je MXstream abbonement met 23% verhoogd heeft. Maar dat terzijde. We hebben een collectie samengesteld van Mac OS X boeken die we je boekenkast waardig achten. En mocht je jezelf te vergevorderd vinden dan is het misschien een leuk kado voor die vriend, vriendin of collega die net een nieuwe iMac heeft gekocht of net geswitched is van OS9 naar OSX. En mocht je deze boeken dan nog niet nodig hebben koop er dan toch 10 om ons te sponsoren. We krijgen namelijk 5% van ieder verkocht boek en we hebben al uitgerekend dat als we voor $34000,- boeken (gemiddelde prijs van een boek is $20 dus maar 1700 boeken!) aan onze lezers verkopen dan hebben we $1700 en kunnen we precies een nieuwe iMac kopen. Waar wacht je nog op?

Mac OS X: The Complete Reference…
Mac OS X Little Black Book
Mastering Mac OS X
Mac OS X Server Administrator’s Guide
MAC OS X Web Server Handbook
Mac OS X for Dummies
Mac OS X: Visual QuickStart Guide
The Mac OS X Book
Mac OS X Fast & Easy
The Complete Idiot’s Guide to Mac OS X
The Mac OS X Guide
Microsoft Office for Mac OS X
Mac OS X Power User’s Guide
Sams Teach Yourself Mac OS X in 24 Hours

MacWorld Mac OS X Bible
Mac OS X : The Missing Manual
Mac OS X Black Book
Mac OS X Clearly Explained
Special Edition Using Mac OS X
Little Mac OS X Book
Mac OS X
Mac OS X Advanced
Mac OS X Terminal Essentials

Reageer op artikel:
Ik heb al een boek…
Sluiten