Adriaan Mol
Adriaan Mol Nieuws 10 januari 2002

ICQ voor MacOS X is lelijk

Wie wel is op MacOS ICQ heeft gebuikt weet het, het is simpel weg lelijk. Het heeft een Windows achtig gevoel en start langzaam. Daarom heeft Gerry, Gerry’s ICQ uitgebracht, hij maakte deze ICQ client in eerste instantie voor zichzelf en heeft het later voor “het publiek” vrij gegeven. Gerry’s ICQ is erg populair geworden, alleen had Gerry zelf geen computer waar MacOS X op kon draaien en kon deze dus niet in Carbon maken, aangezien hij het niet kon testen. Gerry’s ICQ werkt inmiddels ook niet meer met het nieuwe ICQ protocol en Gerry heeft geen tijd meer om met zijn programma bezig te zijn. Daarom heeft Gerry de source vrij gegeven zodat andere aan het programma kunnen verder werken. MacNN heeft samen met een aantal programmeurs een community begonnen om programmeurs te verzamelen en een betere Mac client te maken. Tot nu toe moeten we toch de lelijke client aanzien.

The Search For A Better X ICQ Client

Reageer op artikel:
ICQ voor MacOS X is lelijk
Sluiten