Boris
Boris Nieuws 28 januari 2002
Leestijd: 1 minuut

Fake System?

We zijn nog steeds hard op zoek naar Mac OS X Easter Eggs. We hebben wel al wat eigenaardigheden gevonden maar geen echte leuke verassingen. Wel hebben we ontdekt dat in Mac OS X en Nep Finder wordt meegeleverd. We hebben er geen technische verklaring voor maar wie naar System/Library/CoreServices/ gaat vind daar 2 finders (op zich al opmerkelijk) en als je dan info opvraagt over die 2 finders zie je bij de omschrijving van een van die 2 finder dit staan: ‘Mac OS X Fake Finder 10.0’. Waarom we een Fake Finder nodig hebben weten we niet maar boeiend is het wel. Weet iemand nog meer Fake documenten te vinden?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.