Boris
Boris Nieuws 6 januari 2002
Leestijd: 2 minuten

Een kijkje in de toekomst…

Hier bij Macosx.nl weten we vaak al wat er gaat gebeuren in de toekomst. Dat is ook wel nodig want we brengen niet graag oud nieuws. We hebben natuurlijk goeie contacten in de hele Apple Wereld en lezen alle persberichten door en daarnaast volgen we alle roddels die besproken worden in alle Macintosh nieuwsgroepen en chatrooms en forums die er zijn. Een flinke klus inderdaad. Maar als we eens echt willen weten wat er gaat gebeuren dan grijpen we naar ons geheime wapen. En aangezien we in een goeie bui zijn willen we dat geheime wapen wel met jullie delen.

Voor al onze toekomstvoorspellingen gebruiken we namelijk het programma I Ching Connexion X 3.0. Voor wie niet weet wat de iChing is even een korte uitleg; het I Ching systeem is een heel oud chinees systeem wat gewone mensen kunnen gebruiken als ze wijze raad nodig hebben. Je gooit met 3 dobbelstenen en krijgt dan een code, die code staat voor een nummer en dat nummer verwijst naar een een kort stukje tekst in de iChing. Vroeger deed je dat dus met een dik boek en wat echte dobbelstenen. Maar tegenwoordig pak je natuurlijk gewoon je Powerbook er bij.

Om even een voorbeeld te geven van de functionaliteit stelden we de volgende vraag: ‘Welke nieuwe Apple producten zullen we zien op 7 januari?’ en I Ching Connexion antwoord ‘There will be advantage in every movement which shall be undertaken’. Dat lijkt me duidelijk dus. Snellere computers, een verbeterde iPod en met de Apple Stores komt het ook helemaal goed. Nog een vraag: ‘Wat is precies het revolutionaire product waar we al over hoorden’ en nu het nog veel betere antwoord ‘It will be advantageous to be firm and correct’. Kijk eens aan, dat betekent dus dat Apple een degelijke voorsprong zal krijgen in de consumer markt! Wij gokken dus op de iCam. En vooruit, nog een vraag dan: ‘Wanneer stoomt het geld nou eindelijk binnen bij de eigenaren van Macosx.nl?’ en het voor de hand liggende antwoord ‘With firmness there will be good fortune’. Dat dachten we al…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Een kijkje in de toekomst…
Sluiten