Adriaan Mol
Adriaan Mol Nieuws 7 januari 2002
Leestijd: 1 minuut

Adobe en MacOS X op het moment

Er waren wat onduidelijkheden tussen Apple en Adobe de laatste paar weken. Dit kwam doordat Apple rumor sites schreven dat de band tussen Apple en Adobe verslechterd was en ze zelfs ruzie hadden. Waarschijnlijk uit de duim gezogen om een reden te vinden waarom Adobe wat traagjes is met het uit brengen van hun producten op MacOS X. Ik kan goed begrijpen dat grote programma’s zoals Photoshop nou eenmaal enige tijd innemen om deze om te zetten naar Carbon. We weten in in ieder geval dat er al Beta versie’s van een aantal Adobe producten op MacOS X zijn gemaakt. (zie Six artikel)

Verder kunnen we nu van Adobe zelf horen hoe het nou precies tussen de relatie van Apple en Adobe. Quote: “Q: Is there truth to the rumors that relations are strained between Adobe and Apple?“, “A: None whatsoever…… <verhaal>“.

Sinds vandaag is het al mogelijk Adobe LiveMotion 2.0 en Adobe GoLive 6.0 alvast te bestellen.

Adobe heeft een pagina gemaakt over de status van al hun programma’s en MacOS X.
Adobe software and Mac OS X

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Adobe en MacOS X op het moment
Sluiten