Unreal X versie loopt vertraging op

1 reactie

Dit las ik op de website van de MacFan:

Vertraging voor UT X

De omzetting van het populaire 3D-schietspel Unreal Tournament naar MacOS X heeft vertraging opgelopen. Mark Adams (president van Westlake Interactive) die in zijn vrije tijd aan de ‘port’ werkt, laat het project even voor wat het is door een probleem bij het laden onder OS X 10.1. Eerder waren al betatest-versies van de Carbon UT-omzetting verschenen.

Officieel werkt UT alleen nog onder OS 9. Mogelijk brengt Adams voorlopig al een versie uit die onder oudere versies van MacOS X wel start. De Unreal Tournament-engine vormt ook het fundament van veel andere 3D-games; omzetting van UT kan daardoor ook een doorbraak voor vergelijkbare spellen opleveren. (RD)

Er zwerven Carbon versies op Carracho rond.

Links:
www.westlakeinteractive.com
www.carracho.com

Reacties

1 reactie
  • Profielfoto
    Elger

    Joepie!

    Ik heb inmiddels Unreal Tournament 2003 voor mac os x 10.2.6 ontvangen voor de g4-700:D Thnx MacKa