Boris
Boris Geruchten 17 december 2001

Plaatje Nieuwe iMac?

YourDailyMac opende vrijdag met een interessant plaatje van de opkomende iMac. Het zag er echter niet erg geloofwaardig uit en inderdaad is zaterdag gebeleken dat het om een fake afbeelding ging. Het plaatje is wel het bekijken waard. Het helpt in ieder geval de fantasie. Na het plaatje bekeken te hebben heb ik toch wel weer een minuutje naar het plafond gestaard en nagedacht over hoe de nieuwe iMac nou echt zal worden. Mocht je weinig fantasie hebben dan zou ik even kijken bij theapplecollection.com. Daar hebben ze een afdeling schetsen en foto’s van prototypes waar je kippevel van krijgt…

test

Nep iMac plaatje
YourDailyMac.com
theapplecollection.com

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Plaatje Nieuwe iMac?
Sluiten