Plaatje Nieuwe iMac?

2 reacties

YourDailyMac opende vrijdag met een interessant plaatje van de opkomende iMac. Het zag er echter niet erg geloofwaardig uit en inderdaad is zaterdag gebeleken dat het om een fake afbeelding ging. Het plaatje is wel het bekijken waard. Het helpt in ieder geval de fantasie. Na het plaatje bekeken te hebben heb ik toch wel weer een minuutje naar het plafond gestaard en nagedacht over hoe de nieuwe iMac nou echt zal worden. Mocht je weinig fantasie hebben dan zou ik even kijken bij theapplecollection.com. Daar hebben ze een afdeling schetsen en foto’s van prototypes waar je kippevel van krijgt…

test

Nep iMac plaatje
YourDailyMac.com
theapplecollection.com

Reacties

2 reacties
  • Adriaan

    Waarschijnlijk weten niet veel mensen dit, maar deze plaatjes bestaan al enige tijd, deze zijn namelijk door een creative japanner gemaakt. Hij zou best is voor Apple kunnen werken! Hij heeft namelijk heel wat meerdere ‘promotypes’ gemaakt.

    Zie z’n site: http://www.applele.com/

  • Profielfoto
    Adriaan Mol