Ramon Mens
Ramon Mens Nieuws 18 december 2001
Leestijd: 1 minuut

Photoshop komt uit in lente 2002

Geruchten gaan dat Photoshop pas in de lente van 2002 uit komt, vreemd is het dat de beta die we inmiddels te pakken hebben al veel verder lijkt te zijn gevorderd. Toen Illustrator zo ver was duurde het slechts een maand en toen lag hij in de winkels.
Ook wordt beweert dat het pakket gedemonstreert wordt op de MacWorld Expo in januari.

Ik zelf denk dat het pakket al rond februari klaar zal zijn en het lijkt mij heel sterk dat het nog zo lang gaat duuren. Ook heeft adobe er een handje van om dingen eerder uit te brengen dan aangekondigt omdat ze dan niet gratis updates hoeven leveren voor de mensen die PS 6 hebben gekocht vlak voor de release van PS 7.Adobe MacFan

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuw, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.

Reageer op artikel:
Photoshop komt uit in lente 2002
Sluiten