Photoshop komt uit in lente 2002

5 reacties

Geruchten gaan dat Photoshop pas in de lente van 2002 uit komt, vreemd is het dat de beta die we inmiddels te pakken hebben al veel verder lijkt te zijn gevorderd. Toen Illustrator zo ver was duurde het slechts een maand en toen lag hij in de winkels.
Ook wordt beweert dat het pakket gedemonstreert wordt op de MacWorld Expo in januari.

Ik zelf denk dat het pakket al rond februari klaar zal zijn en het lijkt mij heel sterk dat het nog zo lang gaat duuren. Ook heeft adobe er een handje van om dingen eerder uit te brengen dan aangekondigt omdat ze dan niet gratis updates hoeven leveren voor de mensen die PS 6 hebben gekocht vlak voor de release van PS 7.Adobe MacFan

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  Boris

  Ik las ergens dat hoewel de interface en basic funcionaliteit weliswaar al klaar zijn de snelheid van de beta nog zeer te wensen over laat. Vooral sommige filters schijnen zeer traag te zijn. Adobe wil waarschijnlijk niet een betaalde 7.0 versie uitbrengen waar eigenlijk niets anders aan is behalve dat het draait onder X. Dus ik verwacht nog veel extra features of verbeteringen in PS 7.

 • Profielfoto
  Zout

  Ja ik heb nog niet veel nieuwtjes kunnen ontdekken idd. Maar er zit nog veel debug info in en dat vertraagt ook enorm, als ze dat er uit halen scheelt het als de helft denk ik.
  Verder heb ik zowiezo het idee dat x versies van software langzamer is dan de 9 versies, kijk maar naar illustrator

 • Profielfoto
  Adriaan Mol

  Snelheid is vaak traag wanneer deze nog in Beta is, het programma is waarschijnlijk nog niet volledig geoptimaliseert, zeker niet voor X. Het is dus vaak zo dat de final versie veel sneller is. Overigens vind ik de snelheid niet slecht.

 • Profielfoto
  Mr. Nathan

  CS4 is al lang uit hoor

 • Profielfoto
  241

  “CS4 is al lang uit hoor”

  Als je zulke reacties gaat plaatsen bij een bericht uit 2001…