PhotoShop 7.0 gratis downloaden?

1 reactie

De meeste grafische professionals wachten met upgraden naar Mac OS X tot Adobe Photoshop 7 uitkomt. Wanneer dat is weten we nog steeds niet zeker. Adobe CEO Bruce Chizen heeft wel gezegd dat ze hopen dat in het tweede kwartaal van volgend jaar Photoshop uit komt maar dat is toch nog al een vage belofte. Wie echt niet meer kan wachten tot halverwege volgend jaar kan misschien nu al gratis beschikken over PhotoShop 7.0 voor OS X. Bij Adobe kun je je namelijk opgeven als Beta tester. Als je door hun test heen komt kun je meteen beginnen met downloaden. Zeker het proberen waard dus! Niet alleen jij profiteert van deze regeling want Adobe verwacht natuurlijk wel dat je alles wat er mis gaat meteen rapporteert!
Adobe Beta Tester Form

Reacties

1 reactie
  • Profielfoto
    Zout

    Die beta’s zwerven altijd rond op het web, hoef je ook niet alles te melden wat er mis gaat