Boris
Boris Nieuws 28 december 2001

PhotoShop 7.0 gratis downloaden?

De meeste grafische professionals wachten met upgraden naar Mac OS X tot Adobe Photoshop 7 uitkomt. Wanneer dat is weten we nog steeds niet zeker. Adobe CEO Bruce Chizen heeft wel gezegd dat ze hopen dat in het tweede kwartaal van volgend jaar Photoshop uit komt maar dat is toch nog al een vage belofte. Wie echt niet meer kan wachten tot halverwege volgend jaar kan misschien nu al gratis beschikken over PhotoShop 7.0 voor OS X. Bij Adobe kun je je namelijk opgeven als Beta tester. Als je door hun test heen komt kun je meteen beginnen met downloaden. Zeker het proberen waard dus! Niet alleen jij profiteert van deze regeling want Adobe verwacht natuurlijk wel dat je alles wat er mis gaat meteen rapporteert!
Adobe Beta Tester Form

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
PhotoShop 7.0 gratis downloaden?
Sluiten