Boris
Boris Nieuws 24 december 2001

OS X 10.1 Upgrade CD Hack

Het is weliswaar oud nieuws maar nu met de laatste 10.1.2 update toch weer even actueel. De OS X 10.1 Upgrade CD Hack. Het werkt als volgt:

In deze directory ‘SystemInstallationPackages folder’ van de Update CD Control-Click je op Essentials.pkg. Kies “Show Package Contents’ uit het pop-up menu. Zoek de directory ‘ContentsResources’. Daar vind je het bestand ‘CheckForOSX’. Gooi dit weg en je hebt een volledige installer IPV alleen een updater.

Als je daarnaast dan nog de stand alone updater van OS 10.1.2 ophaalt en die op een CD brandt dan heb je een heel mooi Noodsetje voor als echt alles mis gaat en je je systeem helemaal opnieuw moet installeren. Op dze manier hoef je dus maar 2 installers te draaien IPV 10.0 + 10.1 + 10.1.1 + 10.1.2
Stand Alone 10.1.2 updater

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
OS X 10.1 Upgrade CD Hack
Sluiten