Boris
Boris Nieuws 19 december 2001

Nieuwe Producten op 7 januari 2002

In de amerikaanse PC World lezen we dit: “These statements were made in an invitation sent to journalists in The Netherlands late last week.”. Nu nemen we elkaar natuurlijk niet serieus als journalisten maar we zijn toch teleurgesteld dat Apple Nederland ons niet even heeft gemailed. Maar goed, dat terzijde. Het gaat dus om het volgende: “Steve Jobs, chief executive officer of Apple Computer, will unveil a new consumer product that is innovative, revolutionary, and different at the Macworld Expo in San Francisco on January 7. This powerful, user-friendly, and eye-catching product will be launched worldwide and is expected to have an enormous impact.” We gokken natuurlijk allemaal op de nieuwe LCD iMac. Toch?

Voor wie het hele verhaal wil lezen:

PC World Artikel

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwe Producten op 7 januari 2002
Sluiten