Mozilla 0.9.7 of Netscape 6.2.1

1 reactie

Mozilla 0.9.7 en Netscape 6.2.1 zijn beiden beschikbaar voor Mac OS X. We hebben ze beiden gedownload en getest. De snelheid is nog steeds niet optimaal. Ook de interface vind ik niet erg aantrekkelijk. Het lijkt toch een beetje een windows applicatie met wat Mac trekjes. HTML pagina’s bouwen ook niet altijd goed op. De voorpagina van de Apple site bijvoorbeeld laad niet helemaal netjes waardoor de plaatjes niet uitlijnen. Voorlopig houden we het nog maar even bij Explorer dus. Voor wie zich echt niet wil overleveren aan Microsoft raden we aan eens naar Omniweb te kijken…

OmniGroup
Netscape
Mozilla

Reacties

1 reactie
  • Profielfoto
    Zout

    Ik snap niet waarom ze niet gewoon hebben doorgeborduurt op de oude netscape 4.6 Die vond iedereen toch prima, of niet? ik vond het altijd een heeeerlijke browser.
    Dus netscape, oprotten met die nieuwe shit gewoon een snelle en stabiele browser maken zoals jullie altijd deden.