MOSR & Aquafiles.com down: Apple complot?

2 reacties

Trouwe fans was het natuurlijk allang opgevallen; sinds enkele dagen is de site van Macosrumors.com niet meer te bereiken. In het verleden waren er wel vaker connectie problemen met deze Mac roddel site maar deze storing duurt wel wat lang. Ook de OSX Files en Chat site aquafiles.com is even in de problemen deze week. De rekening was niet betaald (of toch wel?) en de host sloot zonder pardon de site af. We zouden natuurlijk kunnen zeggen dat dat allemaal toeval is. Maar dat zou wat saai zijn. Wij vermoeden een apple complot! Inmiddels is bekend dat 7 januari een stortvloed van nieuwe Apple producten gelanceerd gaat worden. Waarschijnlijk zijn enkele Apple nieuws sites achter geheimen gekomen en door het top secret special task team uitgeschakeld om te voorkomen dat het nieuws zou uitlekken. Om deze theorie te testen gaan we hier deze week ook wat geheimen verklappen. Als we dus plotseling verdwenen zijn, de site opeens niet meer laad of je doorgesschakeld wordt naar disney.com dan weet je dat we gelijk hadden…

http://www.macosrumors.com/
http://www.aquafiles.com/

Reacties

2 reacties
  • Profielfoto
    Sixer

    Mag ik even heel eerlijk zijn ? Ik zie Mac OS Rumors als een grote grap. Het merendeel van Mac OS Rumors is voor zover ik hoor speculatie, zoniet uit de duim gezogen. MOSR misleid onschuldige Mac-enthousiasten en pretendeert over feiten te bezitten die er niet zijn. Dus die mag van mij down blijven.

  • Profielfoto
    Zout

    Ze maken bij MORS wel een onderschijt tussen rumors en inside info. Ik heb het idee dat de inside info vaker klopt dan de rumors. Vorig jaar klopte de inside info prima met de Cube. En ze zeiden ook dat de G4 met DVD-r zou worden geleverd, ook gebeurt tenslotte.