Boris
Boris Geruchten 17 december 2001

MOSR & Aquafiles.com down: Apple complot?

Trouwe fans was het natuurlijk allang opgevallen; sinds enkele dagen is de site van Macosrumors.com niet meer te bereiken. In het verleden waren er wel vaker connectie problemen met deze Mac roddel site maar deze storing duurt wel wat lang. Ook de OSX Files en Chat site aquafiles.com is even in de problemen deze week. De rekening was niet betaald (of toch wel?) en de host sloot zonder pardon de site af. We zouden natuurlijk kunnen zeggen dat dat allemaal toeval is. Maar dat zou wat saai zijn. Wij vermoeden een apple complot! Inmiddels is bekend dat 7 januari een stortvloed van nieuwe Apple producten gelanceerd gaat worden. Waarschijnlijk zijn enkele Apple nieuws sites achter geheimen gekomen en door het top secret special task team uitgeschakeld om te voorkomen dat het nieuws zou uitlekken. Om deze theorie te testen gaan we hier deze week ook wat geheimen verklappen. Als we dus plotseling verdwenen zijn, de site opeens niet meer laad of je doorgesschakeld wordt naar disney.com dan weet je dat we gelijk hadden…

http://www.macosrumors.com/
http://www.aquafiles.com/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
MOSR & Aquafiles.com down: Apple complot?
Sluiten