Boris
Boris Nieuws 30 december 2001

Mooie Illustrator Plug-ins…

Sommige mensen lijken te goed voor de wereld. Neem nou Rick Johnson. Deze man is Illustrator van beroep en programmert er een beetje bij. Tenminste, hij programmeert onder andere Illustrator plug-ins waar een normaal bedrijf rustig een vermogen voor zou vragen. Bij hem kosten ze tussen de $0 en de $45. Hij heeft ook nog wat leuke andere programma’s gemaakt en naast al dat illustreren en programmeren heeft hij ook nog tijd gehad om te copuleren want hij heeft al 2 kleinkinderen ook. Maar we dwalen af.

De Plug-Ins zijn dus nu ook nog geschikt gemaakt voor Illustrator 10 en alle 11 te downloaden vanaf zijn site. Met één van zijn Plug-Ins hoopt hij trouwens rijk te worden. Het is een shareware pakket waar hij $25,000 voor vraagt. Hij hoopt in ieder geval dat ooit één iemand zo gek ik dat te betalen. Wij helpen hem het hopen…

Download Pagina

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Mooie Illustrator Plug-ins…
Sluiten