Mac OS 9.2.2 Easter Egg

2 reacties

Een oplettende gebruiker melde vandaag in de nieuwsgroep nl.com.sys.mac deze ‘easter egg’. “open ‘about this computer’ en dan >appeltje< + muisklik op het Mac OS logo, je webbrowser wordt gestart en opweg naar apple”. Toegegeven, erg dramatisch of spectaculair is het niet. Sinds Steve Jobs terug is bij Apple schijnt er een taboo te liggen op het aanbrengen van verrassingen (de easter egg) in programma’s. Toch slipt er af en toe eentje door. Mochten en enog meer easter eggs gevonden worden dan horen we dat graag…

Reacties

2 reacties
  • Profielfoto
    Zout

    ik weet nog wel dat in 7.5 z’n kewle pong variant zat

  • Profielfoto
    Adriaan Mol

    Deze Eester Egg werkt ook in 9.x. Ook een leuke is “alt” ingedrukt houden wanneer je naar het Apple menu gaat, in plaats van “About this computer” of “Over deze computer” staat er nu “About Finder” of “Over Finder”.