Mac OS 10.1.2

3 reacties

Wij hebben inmiddels al een muisarm van het opstarten van Software Update en tevergeefs checken of nou eindelijk 10.1.2 al uit is. In de donkere spelonken van Internet schijnt de complete update al te vinden te zijn, de Apple werknemers hebben het zelf en en nu de rest van de wereld nog.

In deze update zijn waarschijnlijk IRDA en PC Card support ingebouwd en enkele bugs uit 10.1.1 zijn gefixed. We verwachten voor vrijdag de update dus wij blijven in ieder geval iedere minuut op de knop drukken om je als eerste te kunnen melden dat het officieel te downloaden is. Mocht je eerder denken te zijn met het nieuws laat het ons dan toch maar even weten…

Apple OS X page

Reacties

3 reacties
 • Profielfoto
  Boris

  “”Last night (12/17) I stopped by my local Apple Store located in Schaumburg, IL (Woodfield). I was playing around with the computers they have on display and I noticed that they we running OS 10.1.2. I asked the guy who was working there and he said they refresh the computers everyday and they just got the latest build that day. (along with his rant about how he didn’t like OS X) This could mean that an update is soon to be released. I didn’t notice too much difference in performance or features, other that the windows seem snappier. That may be due to the window compression supposedly turned on. I cannot remember the exact build number other than a 84 on the end???” “

 • Profielfoto
  Adriaan Mol

  Misschien is het een idee voor Boris om de Software Updater op “automaticly” te zetten om zijn muisarm te besparen?

 • Profielfoto
  Boris

  Dat zou een mooie oplossing zijn ware het niet dat automatisch maximaal 1 keer per dag betekent. Ik wil iedere 5 minuten checken!