Boris
Boris Nieuws 19 december 2001
Leestijd: 1 minuut

Mac OS 10.1.2

Wij hebben inmiddels al een muisarm van het opstarten van Software Update en tevergeefs checken of nou eindelijk 10.1.2 al uit is. In de donkere spelonken van Internet schijnt de complete update al te vinden te zijn, de Apple werknemers hebben het zelf en en nu de rest van de wereld nog.

In deze update zijn waarschijnlijk IRDA en PC Card support ingebouwd en enkele bugs uit 10.1.1 zijn gefixed. We verwachten voor vrijdag de update dus wij blijven in ieder geval iedere minuut op de knop drukken om je als eerste te kunnen melden dat het officieel te downloaden is. Mocht je eerder denken te zijn met het nieuws laat het ons dan toch maar even weten…

Apple OS X page

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.