Boris
Boris Nieuws 29 december 2001
Leestijd: 1 minuut

Live Webcast Steve Jobs Keynote…

De keynote waar we allemaal zo veel van verwachten is deze keer gelukkig weer live te bekijken via een live webcast. Zet het dus in je agenda en zet de wekker want je wilt natuurlijk wel als eerste horen wat nou die nieuwe consumer products zijn. Waar we vooral klaar voor zitten is Steve’s beroemde ‘Oh, and one more thing’. De keynote vind plaats in San Fransisco om 9 AM PT en volgens de World Time Server is het daar 9 uur vroeger. Dat betekent dat je om 17:45 toch wel alvast je eigen stream moet gaan reserveren. Kun je fijn een kwartier luisteren naar die mierzoete muziek die ze spelen terwijl iedereen zijn plaatsje zoekt in de zaal.

Streaming Keynote Pagina
World Time Server

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.