Boris
Boris Nieuws 29 december 2001

Gat in beveliging Smith Micro (FAXstf X)

Toen deze week FAXstf X uitkwam gingen we natuurlijk meteen even neuzen op de site op zoek naar de screenshots en misschien een demo versie. Er was geen demo versie maar al klikkend en sufend kwamen we er wel langzaam achter dat de gewone versie, die je hoort te kopen voor $59.95 ( toch weer FL 149.10,-), eigenlijk ook gewoon gratis te downloaden was als je even verder kijkt dan je digitale neus lang is. We hebben, alleen om te testen natuurlijk, even een versie gedownload en het programma werkt prima.

Aangezien we hele nette mensen zijn met een degelijke angst voor advocaten hebben we toch maar even een net mailtje gestuurd naar Smith Micro met onze ontdekking. Een kennis mailde naar [email protected] met een vraag over het product en kreeg keurig na een uurtje antwoord. Wij mailden echter donderdag ochtend en hebben inmiddels 2 dagen later nog steeds helemaal niks gehoord!

Het zou natuurlijk kunnen dat Smith Micro nu met de politie van amsterdam aan het overleggen is over hoe ze nou precies bij ons gaan binnenvallen en of geweld bij de arrestatie wel of niet acceptabel is. Onze handen jeuken in ieder geval om de wereld exact uit te leggen hoe je nou precies een gratis exemplaar van FAXstf kan verkijgen.

Met de kerstgedachte in ons achterhoofd wachten we toch nog maar even een dagje of 2. Wat vinden onze lezers er van? Ik stel voor dat als er voldoende animo is om de methode openbaar te maken. Uw reacties graag…

Smith Micro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gat in beveliging Smith Micro (FAXstf X)
Sluiten