Adriaan Mol
Adriaan Mol Nieuws 30 december 2001

Game emulators voor MacOS X

Wat een toeval eigenlijk dat ik weer iets schrijf over emuleren.
MacRaider is een bedrijfje dat bezig is game emulators te maken voor MacOS X. Ze zijn momenteel bezig met:
• PlayStation 2
• Xbox
• GameCube
• PC (X86)

Geen van deze game-consoles zijn gemaakt voor Windows, dus laten we hopen dat wij er weer één eerder hebben. Macraider heeft al een werkende versie draaien van de Playstation 2 emulator (The Game Station X), maar nog niet voor het openbaar, we moeten dus nog even wachten op de prerelease. Ze verwachten een beta binnen een jaar.

Er word in de FAQ op de site gevraagd: “Why MacOS X and not Windows?” het antwoord daarop luide: “Because Windows has too much dlls running in background, the amount of calculation needed for an emulator wouldn’t work on it.“.

MacRaider

Reageer op artikel:
Game emulators voor MacOS X
Sluiten