Boris
Boris Nieuws 28 december 2001
Leestijd: 1 minuut

Download Palm X Beta…

Sinds gisteren is hij te downloaden: de Palm X Beta. Helaas is de server bijna onbereikbaar omdat er maximaal 300 mensen tegelijktijd mogen downloaden. Er zijn duidelijk heel wat meer OS X gebruikers met een Palm! Voor degene die de software graag wil testen hebben we een exemplaar op onze eigen server staan. Wees even netjes en vul het formulier in bij Palm. Download daarna de software. Mocht je problemen hebben met downloaden Option-Click (in explorer) dan op de link naar de software.

Wij hebben het pakket inmiddels getest en hebben weinig opzienbarends gezien. De interface is weliswaar ‘Aquafied’ maar weinig veranderd. Aangezien we al maanden onze Palm V niet meer hadden gesynchroniseerd zijn we wel blij met de software natuurlijk…

Registreer je als Beta tester
Download Palm X Beta

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Download Palm X Beta…
Sluiten