Boris
Boris Nieuws 29 december 2001

Consumer Products in San Fransisco: Gratis Bier!

Mocht je nog twijfelen of je wel of niet naar de Keynote en de MacWorld Expo in San Fransisco moet gaan dan hebben we nu de dooslaggevende reden om meteen te boeken! Vergeet die G5, Apple PDA en gratis Photoshop X! Sander Temme organiseerd namelijk op de avond van de keynote een feestje in een bar in de buurt van het congrescentrum voor nederlandse macfans! Het is dat onze spaarpot net leeg is anders waren we natuurlijk meteen gegaan.

Sander woont in de buurt van San Fransisco en werkt in de buurt van het Moscone Center en is sinds kort ‘onze man in San Fransisco’. Hij weet alles van Mac en heeft zelfs een PGP Key Fingerprint, iets waar wij met afgunst naar kijken. Hij zal op de dag zelf foto’s maken en alles onthouden wat de moeite van het melden waard is en wij verwerken dat weer in helder leesbare verhaaltjes zoals je inmiddels van ons gewend bent.

Omdat we ook weer niet als sobere hollanders willen overkomen betaald Macosx.nl de eerste 25 biertjes! Je hoeft zelfs dus alleen nog maar het ticket, hotel en toegnag tot de beurs te regelen. Meld Sander even dat je komt en wees op tijd!

eMail Sander
Macworld info

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Consumer Products in San Fransisco: Gratis Bier!
Sluiten