7 Januari 2002: iCam?

4 reacties

Heel veel Apple fans roddelen, gokken en voorspellen op dit moment wat er 7 januari 2002 gaat gebeuren op de Macworld Expo in San Francisco. Er wordt natuurlijk geproken over een nieuwe iMac met LCD scherm. En misschien de G5? Een opvolger van de iPod hebben we ook genoemd zien worden maar dan als HiFi component voor in de huiskamer met Airport kaart. Ook horen we een roddel over MobileStar, een Airport compatible netwerk in Amerika wat onder andere in bijna alle starbucks cafe’s geinstallerd is. Het bedrijf heeft enkele maanden geleden een financiele injectie gekregen vane en onbekende partij en is sindsdien een stuk Mac vriendelijker geworden.

Nu hebben wij ook iets om toe te voegen aan de roddelstroom. De iCam. Volgens een anonieme werknemer van een japans tijdschrift komt Apple binnenkort uit met een digitale foto/videocamera. Apple heeft druk samengewerkt met Adobe om het nieuwe prioduct goeie integratie te geven met Photoshop. Dat verklaard dus ook meteen waarom dat pakket zo laat uitkomt. Nogmaals, dit is een ongefundeerde roddel, maar zo hebben we ze toch het liefst?

Artist impression van een mogelijke iCam

Reacties

4 reacties
 • Profielfoto
  Zout

  Kunnen de geruchten nog vager?!?!?! ik weet niet hoe lang boris al mee draait in de apple stroming, maar over het algemeen laten de powerusers zich niet gek maken door die extreem vage geruchten. Zoals vorig jaar ook toen iedereen dacht dat MacOS X uit zou komen… Niet dus. En er zou ook een niewe iMac komen. Ook waren er geruchten over een soort iPalm ofzo, maar er was van geen van allen ook maar iets waar. Dus laat je de kop niet gek maken door geruchten…..!

 • Profielfoto
  Boris

  Zoals ik al schreef in dit stukje gaat het om een vage roddel. Ga me dus niet evrwijten dat ik vage roddels schrijf.

 • Profielfoto
  Adriaan Mol

  Final Cut Pro 3.0 kunnen we in ieder geval zeker verwachten.

 • Profielfoto
  Zout

  FCP3 is toch al uit?
  Ja weet ik boris, maarja voor dat soort dingen hebben we macosrumors wel