Boris
Boris Geruchten 25 december 2001

7 Januari 2002: iCam?

Heel veel Apple fans roddelen, gokken en voorspellen op dit moment wat er 7 januari 2002 gaat gebeuren op de Macworld Expo in San Francisco. Er wordt natuurlijk geproken over een nieuwe iMac met LCD scherm. En misschien de G5? Een opvolger van de iPod hebben we ook genoemd zien worden maar dan als HiFi component voor in de huiskamer met Airport kaart. Ook horen we een roddel over MobileStar, een Airport compatible netwerk in Amerika wat onder andere in bijna alle starbucks cafe’s geinstallerd is. Het bedrijf heeft enkele maanden geleden een financiele injectie gekregen vane en onbekende partij en is sindsdien een stuk Mac vriendelijker geworden.

Nu hebben wij ook iets om toe te voegen aan de roddelstroom. De iCam. Volgens een anonieme werknemer van een japans tijdschrift komt Apple binnenkort uit met een digitale foto/videocamera. Apple heeft druk samengewerkt met Adobe om het nieuwe prioduct goeie integratie te geven met Photoshop. Dat verklaard dus ook meteen waarom dat pakket zo laat uitkomt. Nogmaals, dit is een ongefundeerde roddel, maar zo hebben we ze toch het liefst?

Artist impression van een mogelijke iCam

Reageer op artikel:
7 Januari 2002: iCam?
Sluiten