Support

Loop je tegen problemen aan bij een bezoek aan One More Thing? Kun je niet inloggen of kun je iets niet vinden op de site?  Stuur dan een e-mail naar support@onemorething.nl, maar kijk eerst even of de oplossing voor jouw probleem niet al hieronder genoemd staat.

Heb je een vraag die niet te maken heeft met het gebruik van deze website? Maak dan gebruik van ons forum, waar meer dan 58.000 Applefans klaar zitten om je te helpen!

Veel voorkomende vragen en problemen

Ik kan niet inloggen na een wachtwoord reset

Wanneer je je wachtwoord reset krijg je een e-mail toegestuurd met een nieuw wachtwoord. Hier kunnen een paar minuten overheen gaan. Reset nooit snel achter elkaar je wachtwoord, want elke reset genereert een nieuw wachtwoord. Wacht indien je niet kunt inloggen met je nieuwe wachtwoord 15 minuten en probeer het dan opnieuw.

Ik ben wel ingelogd op de nieuwssite, maar niet op de community. Wat moet ik doen?

Log volledig uit en gooi alle cookies weg die je browser voor onemorething.nl heeft opgeslagen. Herstart je browser en log opnieuw in. Als het goed is ben je nu wel volledig ingelogd. Mocht dit niet werken, log dan alleen in op de community met deze link.

Hoe kan ik m’n eigen bericht verwijderen of iemand citeren in een reactie?

Als je met je muis over een avatar heen schuift, zie je een klein driehoekig pijltje. Wanneer je hierop klikt verschijnt een menuutje met verschillende opties. Bij je eigen avatar heb je ook wis en bewerk opties.

Hoe kan ik mijn gebruikersnaam wijzigen?

Om te voorkomen dat iedereen continue van naam verandert in de community, moet je een verzoek tot naamsverandering doen aan support@onemorething.nl voorzien van een goede motivatie.

Hoe kan ik mijn gebruikersnaam wissen?

Dit kan momenteel niet, omdat er anders gaten vallen in bestaande forum-discussies waarin je hebt bijgedragen. In een volgende release van OMT is het wel de bedoeling dat er een niet destructieve verwijdermogelijkheid komt.