Rare prijzen, iemand info?
Xigh op 11 november 2009 #
Ik kreeg via iemand deze site: http://ssill.info Het zijn onrealistische prijzen, en hij is in de veronderstelling dat het allemaal netjes legaal is. Met die prijzen kan ik me dat alleen niet voorstellen. Heeft iemand hier ervaring mee zodat ik hem kan wijzen op de problemen? Het ziet er uit als mensen die dvd'tjes branden en ze dan door verkopen.
trabant op 11 november 2009 #
De naam van de url doet vaag een belletje rinkelen. Enfin: Laat 't hem maar eens proberen, dan zie je het wel. Als het zo goedkoop is, kan er ook nooit veel verloren gaan, toch?
tommy666 op 11 november 2009 #
Adobe CS4 Master Collection legaal voor €16,50? Tsja..... dat zegt genoeg denk ik.
Xigh op 11 november 2009 #
Naja precies, hij heeft die dus gekocht. Ik ben benieuwd wat het is. Ik raadde hem aan om de update van CS3 naar CS4 te kopen, dat dat de goedkoopste manier was om de boel legaal te houden. Raar gebeuren. Heb dit soort sites nog nooit eerder gezien.
Xigh op 11 november 2009 #
trabant Deze mensen hebben ook iets nog nooit eerder gezien...
Jij hebt hem inmiddels al vaak genoeg gezien begrijp ik?![]()
KarelWillem op 11 november 2009 #
Stripe Als de site werkelijk legaal is schaf ik meteen Aperture aan.
De site is zo legaal als wat. Alleen wat hij verkoopt niet zo denk ik (tenminste de software niet).
Hanhart op 11 november 2009 #
trabant Deze mensen hebben ook iets nog nooit eerder gezien...
*PROEST* :bigsmile:
Zerk op 11 november 2009 #
Geen contactgegevens, geen KvK-numer, geen BTW-nummer, geen achternaam... Deze site is op grond van diverse wetgeving al illegaal bezig, aangezien hij zich niet herleidbaar bekend maakt. Degene die zaken doet met deze site zou dus, als zijnde schuldig aan heling, strafbaar kunnen zijn. Mijn advies: vooral doen, maar niet piepen als de politie op je stoep staat, ik mag er vanuit mijn ambt in ieder geval geen zaken mee doen, zo duidelijk is het...
Xigh op 11 november 2009 #
Ik ben er zelf totaal niet mee bekend en ik was ook zeker niet van plan er iets aan te schaffen. Omdat het dus iemand betreft die ik ken was ik benieuwd in hoeverre hij de problemen opzocht. Mij maakt het verder niets uit, ik was gewoon nieuwsgierig![]()
Daysleeper op 11 november 2009 #
Misschien is het kort door de bocht, maar alleen al vanwege de opmaak van de website zou ik er niet bestellen. Niet om laatdunkend te doen, maar zo'n website ziet er uit alsof de eerste de beste Harry een uurtje heeft zitten freubelen op zaterdagmiddag.
julesp op 11 november 2009 #
Het domein is ook te koop http://whois.domaintools.com/ssill.info http://whois.domaintools.com/go/?sedo=ssill.info
Veritas op 12 november 2009 #
@Zerk: het niet vermelden van c.q. beschikken over een KVK nummer kan maar hoeft niet altijd(denk maar eens aan preconstitutief handelen) in strijd met het WvK, met als (ultieme) sanctie hoofdelijkheid. Ik zie overigens geen wettelijke overtreding!! @Zerk 2: Uit de info die ik hier lees; kan ik niet opmaken waarom jij op deze (web)winkel geen aankopen zou mogen doen.
Zerk Hij heet geen Harry, hij heet Richard... en ik zou eigenlijk best eens zijn sofinummer willen hebben, gewoon, om eens aan bepaalde collega's door te geven...
Dat is dus wel illegaal! ![]()
.Robin op 12 november 2009 #
Lol! Autodesk Inventor Pro (Cad teken programma) kost daar €14,50 voor 1 licentie. Koop je 'm bij Autodesk zelf kost ie maar liefst €5295,-
Beetje shady denk je niet..![]()
Zerk op 12 november 2009 #
Voor zover ik weet dient een ieder die handel drijft als beroep, zich ook kenbaar te maken om zaken als heling te voorkomen. Daarnaast zou het doen van zaken met dit soort lui mijn integriteit nog wel eens in diskrediet kunnen brengen, wat ex ARAR art. 50 j° het RPvB geen handige zet zijn... Zijn handelspraktijken zijn een fiscaal feit en kunnen een belang hebben voor zijn belastingheffing... dan ben ik ex AWR art. 47 e.v. best bereid om te kijken wie het is en dat door te geven aan de collega's onder wiens competentie hij valt, daar is nou niks illegaals aan...
Alpha op 22 november 2009 #
Als ik het zo bekijk zijn het alleen download versies en krijg je alleen de rekening toegestuurd.