Dit is een topic in Community » Forum » Casual » Gadgets

myapple.nl betrouwbaar?

jermain op 30 augustus 2010 #

Beste leden,

ik kwam een site tegen myapple en wou vragen als iemand er ooit wat heeft besteld heeft ofzo? ben namelijk geïnteresseerd in wat producten.

Vassilli

Vassilli op 30 augustus 2010 #

Als ze een premium reseller zijn: Bestellen! Anders niet..

Pieterr op 30 augustus 2010 #

Vraag het aan Boris Veldhuijzen van Zanten: http://www.onemorething.nl/profiel/boris

http://www.onemorething.nl/community/topic/widget-bouwen

Ik ben ooit samen met Adriaan Mol Mac OS X begonnen. Mijn voorstel was destijds om een community te beginnen op MyApple.nl, een domein wat ik toen had. Adriaan zag meer in Macosx.nl. Aangezien hij de site zou bouwen is het macosx.nl geworden.

Devastation op 30 augustus 2010 #

Ik zal het wel even testen of het aankomt, heb wel ergens een paypal met een klein bedrag

rdesign

rdesign op 30 augustus 2010 #

Adres staat er keurig op. Ook het KvK-nummer klopt. En ze zitten in Utrecht. Altijd goed.
Ik zou er gewoon wat bestellen.

Wel stom aan hun kant dat ze zo'n cheap webshopje neerzetten. Als ze iets meer hadden geïnvesteerd in een goede - niet OScommerce of wat het ook is - webshop zouden ze dat sowieso merken in hun sales.

lucschram

lucschram op 31 augustus 2010 #

Onder aan de pagina staat een telefoon nummer, je kan natuurlijk ook bellen.

jermain op 31 augustus 2010 #

Heb toch maar mijn bestelling geplaatst, ik hou jullie op de hoogte.

lucschram

lucschram op 02 september 2010 #

Oke, ik ben wel benieuwd.

jermain op 04 september 2010 #

Eergister even gebeld en ze zeiden dat ik het Donderdag/vrijdag zou moeten ontvangen (dus gister) niks binnen, ik wacht tot maandag en dan maar weer even bellen...

lucschram

lucschram op 05 september 2010 #

Ai, laten we het hopen.

jermain op 06 september 2010 #

Mm was niet thuis maar heb wel een briefje in de brievenbus gevonden dat ze langs zijn geweest, dus morgen maar ophalen van het postkantoor dan, dus opzich ziet het er wel goed uit.

Update: vandaag opgehaald en heb het ontvangen dus ze zijn betrouwbaar!

lucschram

lucschram op 09 september 2010 #

Mooi, dan kan ik eens gaan rondsnuffelen.

Jens

Jens op 09 september 2010 #

@Vassilli: ik denk niet dat ze premium reseller zijn aangezien ze geen echte Apple producten verkopen. Wat ze wel verkopen zijn voornamelijk accessoires voor Apple producten.

KarelWillem

KarelWillem op 09 september 2010 #

Vassilli - op 30 augustus 2010Als ze een premium reseller zijn: Bestellen! Anders niet..

Haha. Dat is natuurlijk ook onzin. Ze verkopen geen Macs. Net als 3000 andere winkels die wel accessoires voor Macs e.d. verkopen. Dat maakt ze nog niet onbetrouwbaar (of betrouwbaar).

Je kunt alleen reageren met een gratis OMT account.
Log in of registreer.

Inloggen

Over dit topic

Gestart op 30 augustus 2010 door jermain

Laatste reactie door KarelWillem

Reageer op dit topic