Dit is een topic in Community » Forum » Algemeen » Algemeen

MacBook aanbieding op onedayonly.nl

Horloge

Horloge op 20 december 2008 #

http://www.onedayonly.nl/ nog 8 uur en 42 minuten.....

Double_UK

Double_UK op 20 december 2008 #

Interessante site. En ze zijn behoorlijk Mac-vriendelijk als je ziet wat hun vorige acties waren. :apple:

sidartha

sidartha op 20 december 2008 #

En ze zijn ook behoorlijk anoniem...

BloomPod

BloomPod op 20 december 2008 #

Goede prijs, maar ook betrouwbaar?

sturb op 20 december 2008 #

uit de leveringsvorowaarden:

De website: de website http://www.onedayonly.nl, die wordt geëxploiteerd door NRC Handelsblad BV, Postbus 8986, 3009 TG Rotterdam (hierna OneDayOnly).

vind het wel raar dat er absoluut geen kvk nummer of anderzins informatie op staat..

julesp

julesp op 20 december 2008 #

De eigenaar van het domein is Ivo van Doesburg. Bron Wie is Ivo van Doesburg?

Rub3n

Rub3n op 20 december 2008 #

och kvind het er wel legit uitzien..

Koen van Tongeren

Koen van Tongeren op 20 december 2008 #

Tja, ik twijfel een beetje. Het zou zomaar een legitieme site kunnen zijn maar wanneer je er met argwanende ogen naar kijkt komen de volgende zaken naar boven: - Mocht de persoon achter deze site slechte bedoelingen hebben dan heeft ie e.e.a. zorgvuldig uitgedacht: Zo vlak voor de feestdagen wordt er veel last-minute gekocht. De site bestaat nu 5 dagen en de levertijd van producten is ook 5 dagen (nu nog geen klachten op internet dus). Daarbij zijn de aanbiedingen tot nu toe vrij gering geweest. Dit is de eerste klapper. - De site toont geen KVK gegevens (onedayonly is ook niet bekend bij KVK) maar zegt wel onderdeel te zijn van NRC. Op de site van NRC, of PCM uitgevers wordt echter niet gerept over dit bedrijf. Sterker nog, nergens op internet kom je er iets over tegen, behalve bij het buro dat de site heeft gebouwd. Kortom veel onzekerheden. Zo veel dat ik mijn zus net ontraden heb om op de aanbieding in te gaan.

BloomPod

BloomPod op 20 december 2008 #

MacBook met studenten-korting is ook vrij goedkoop, en veel betrouwbaarder. @Koen Ik ben niet geïntresseerd, maar gewoon voor fun. Hoe oud is je zus?

MrAcid

MrAcid op 20 december 2008 #

:D Wat een vraag.

Cloudsurfer

Cloudsurfer op 20 december 2008 #

BloomPod Ik ben niet geïntresseerd

Ja, vast.

Zerk

Zerk op 20 december 2008 #

Hmz... kan je dat zelf niet uitrekenen Bloompod? Beetje nadenken en je komt zo rond de 30-32 uit... Maar het ging hier om de aanbieding... Owja... zie dat de technische contactpersoon dezelfde is als die iPhonehelpdesk....

Horloge

Horloge op 20 december 2008 #

Moet wel ff zeggen dat ik die website heb via een banner op de website van het NRC heb gehaald http://www.nrc.nl/

sidartha

sidartha op 20 december 2008 #

Waarom zou je dat doen? Het is toch een duidelijk verhaal. Winkel wil verkopen, maar winkel wil niet zeggen welke winkel het is. [edit] @ Horloge. Als iedereen zijn berichten gaat veranderen na dat er een reactie op gekomen is krijgen we na verloop van tijd een compleet onleesbaar forum en begrijpt niemand er nog iets van. Graag weer in originele staat terugbrengen! [/edit]

sturb op 21 december 2008 #

Ook grappig is dat de teller weer 23 uur aangeeft..... iets zegt me dat het een scam is.

Rub3n

Rub3n op 21 december 2008 #

in de banner staat duidelijk Twodaysonly.nl (blijkbaar alleen voor deze aanbieding.) Als ut een scam is, vind ik het wel 1 vand e beteren :P hahaha geen respect maar toch

tommy666

tommy666 op 21 december 2008 #

Het rare is dat er daarnet wel nog onedayonly.nl stond. Dit lijkt ook mij een zaak die in het geheel niet te vertrouwen valt. iphonehelpdesk anyone?

Rub3n

Rub3n op 21 december 2008 #

er staat al de hele avond : twodaysonly in de banner. Misschien had je een oude staan in de cache. Maar de 1e keer dat ik die site benaderde stond er al "one" doorgestreept! en een S'je erbij.

sven-

sven- op 21 december 2008 #

Wat snappen jullie daar niet aan? Normaal gesproken is het one day, nu toevallig (uitzondering) two days.

Horloge

Horloge op 21 december 2008 #

zie je hij staat er nog steeds http://www.onedayonly.nl/

Reageer

Over dit topic

Gestart op 20 december 2008 door Horloge

Laatste reactie door Rub3n

Reageer op dit topic