13 berichten aan het bekijken - 1 tot 13 (van in totaal 13)
 • Q:
  Bijdrager
  Yannes

  Digitale tv eerste 2 weken alle zenders gratis?

  Bij Ziggo is het geval, maar ik heb net mijn ci+ kaart gehad en smartcard geactiveerd en heb geen 2 weken gratis alle zenders. We hebben al eerder een smartcard geactiveerd en alle zenders toen 2 weken gehad, maar bij elke smartcard krijg je dit toch opnieuw? Of heb ik het fout? Of moet je het ergens op de site nog activeren?

  Bijdrager
  Brombeer

  Je moet nog veel leren, Yannes.
  Dacht je nou echt dat die kabelmonopolisten je eindeloos gratis kijkjes gaan geven?
  Vroeger werd de consument misschien nog aangemoedigd om naar iets nieuws over te stappen, tegenwoordig word je het analoge pakket uitgepest. Ze willen dat de consument digitaal gaat, maar een gratis kastje (dat ze binnen een half jaar terugverdienen) kan er niet vanaf.
  Het is de bedoeling dat je je geld naar ze toe brengt, het liefst per automatische incasso, want een gewone factuur sturen kan Ziggo niet; ze rekenen je liever keer op keer acceptgirokosten terwijl je al jaren via internet betaalt.
  Het is de bedoeling dat je in die eerste keer van twee weken verslaafd raakt aan het volledige pakket zodat je niet meer terug wilt en dus gaat lappen.

  Bijdrager
  Yannes

  Nvm, uiteindelijk hebben ze toch nog alle zenders geactiveerd. Wat gaat dat ontzettend sloom zeg…

  HD tv is echt heerlijk in vergelijking met analoog =3 Nu lekker 2 weken lang films kijken.

  Bijdrager
  Brombeer

  *Kijkt naar buiten en vervloekt de hoeveelheid werk die mij met dit mooie weer binnen houdt*

  Een slechte film wordt niet beter van een sublieme beeldkwaliteit. Zoals ook een heruitgave van een zwartwitklassieker op BluRay onzin is.
  Hier in huis is het grootste scherm een 24duims iMac en de keuze uit het usenetaanbod bevalt me beter dan die brulbagger die de omroepen mij op mijn TV-uurtjes willen opdringen. Voor zover ik de originele zenders hier zou kunnen ontvangen, zitten die allemaal in de duurdere Ziggopakketten; die kabelboeren kunnen van mij aan het gas.

  Bijdrager
  Yannes

  Slechte animatiefilms kunnen wel degelijk beter worden van sublieme beeldkwaliteit naar mijn mening, het ziet er gewoon zo sexy uit dat je wilt blijven kijken. Op Usenet download ik ook films, maar af en toe verast worden door een goede film die je nog nooit hebt gezien of een film kijken die niet downloadwaardig is vanwege de tijd dat het kost, is ook leuk.

  Geblokkeerd
  Anoniem

  PRIVATE SPICE!!!

  Bijdrager
  MrHammond

  TV is naar mijn mening een nogal achterhaald medium op het moment. Thuis moeten zitten omdat er op een bepaald moment dat het je juist niet uitkomt iets leuks is… Wat Brombeer zegt: daar zijn betere alternatieven voor. Ik bespaar het geld liever en koop daarvan DVD’s.

  Bijdrager
  Yannes
  Usain op 01 mei 2011

  PRIVATE SPICE!!!

  Ja, daar kwam ik al langs jah, gadver wat zijn die sletten ongeloofelijk lelijk. En waarom noemen ze gay lifestyle niet gewoon “vieze ranzige gay porn” want er gebeurt niets anders.

  MrHammond op 01 mei 2011

  TV is naar mijn mening een nogal achterhaald medium op het moment. Thuis moeten zitten omdat er op een bepaald moment dat het je juist niet uitkomt iets leuks is… Wat Brombeer zegt: daar zijn betere alternatieven voor. Ik bespaar het geld liever en koop daarvan DVD\’s.

  De tv kocht ik als computer monitor en Xbox 360 scherm, dus niet specifiek voor de tv eigenschap. Op 1 adres kun je 5 smartcards activeren, dus abbonoment kosten heb ik niet. Alleen de ci+ kaart + kabels/splitter kostte me eenmalig wat geld, dus relatief is het niet heel duur.

  En ik vind het ook wel gemakkelijk, ik ga zitten zet de tv aan en kijk wat, series verslaafd ben ik nooit geweest, dus daar hoef ik me niet druk om te maken. Mis ik iets op tv dat ik graag wil zien dan download ik het meestal.

  Bijdrager
  Brombeer
  Yannes op 01 mei 2011

  die niet downloadwaardig is vanwege de tijd dat het kost

  Wanneer ik eet of slaap, laat ik de computer werken. Die heeft geen CAO, ARBO of ATV-dagen.
  En dat gaat zelfs met die relatief karige xs4all verbinding naar tevredenheid.

  Bijdrager
  Yannes

  Ik remux mijn films ook na het downloaden en zit zelf subs te syncen, dat kost al gauw een half uur per film.

  Bijdrager
  PvdO

  Je kan ook gewoon Engels leren, hoef je ook geen subs te syncen. Kan me voorstellen dat het wel handig is als je van Finse klassiekers houdt;)

  Bijdrager
  Yannes

  Ik kijk al een paar weken zonder subs, en het bevalt me wel, niet echt heel moeilijk te volgen maar ik doe het geluid meestal iets harder. De subs doe ik er gewoon bij voor het geval dat er andere mensen meekijken.

  Bijdrager
  Knurfty

  Ho, wacht even. Subs syncen bij Private Spice?:eek:

13 berichten aan het bekijken - 1 tot 13 (van in totaal 13)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.