16 berichten aan het bekijken - 1 tot 16 (van in totaal 16)
 • Q:
  Bijdrager
  1984

  Amazon lanceert iPad-killer tegen spotprijs

  Amazon lanceert iPad-killer tegen spotprijs
  Amazon staat volgens analisten op het punt om te slagen waar andere concurrenten faalden. De nieuwe Kindle Fire gaat de iPad serieus pijn doen. Het toestel krijgt toegang tot tv-reeksen, films, muziekdiensten en heeft een Amazon Cloud Player. Maar wat het meest opvalt is de prijs. Amazon lanceert zijn tablet aan 199 dollar. Het toestel is vanaf 15 november beschikbaar, maar is nu in voorverkoop te bestellen. één van de bronnen

  De Kindle Fire zou te koop worden aangeboden voor 199 dollar (145 euro), al kan die prijs nog worden aangepast voor de Europese markt. De goedkoopste iPad 2 is beschikbaar voor een richtprijs van 479 euro.

  Bijdrager
  Hansi2124

  Is dan ook maar 7 inch…..

  Bijdrager
  1984

  Kan makkelijker in je binnenzak (mobieler) en heeft gelijk meer het formaat van een boek [size=2] En er zijn vrouwen die beweren dat de grote er niet toe doet [/size]

  Bijdrager
  Macosxachist
  1984 op 28 september 2011

  En er zijn vrouwen die beweren dat de grote er niet toe doet

  Vrouwen die niet kunnen spellen misschien. :crazy:
  Te klein, geen GPS, geen UMTS, geen camera(‘s), opslagruimte net niet 0,0. Een veredelde e-reader dus. Wel redelijk geprijsd, maar dat is het zo ongeveer ook wel.

  Bijdrager
  Ritsurt

  De term ”iPad killer” word naar mijn mening nog steeds veel te makkelijk gebruik, dit noem ik namelijk niet echt een serieuze concurrent voor de iPad..

  Bijdrager
  1984

  Amazon heeft al lange tijd een een online shop waar ik veel muziek kocht die hier niet te krijgen is, en momenteel ook niet in de iTunes store, Al bestaat het online winkeltje van Amazon al langer, en daar zou Amazon wel eens zijn slag kunnen slaan.
  GPS camera heb je naar mijn mening niet nodig op het apparaat waar het voor bedoeld is, net zo min als op een iPad, laat al het overbodige weg was het motto van Apple.

  Bijdrager
  KarelWillem

  Android 2.3?? Lol. Dat diskwalificeert hem al direct natuurlijk.

  En voor de Donald Duck is het ook al een rot-formaat.:lol:

  Bijdrager
  DaveFlash

  als-ie nou met gratis 3G was, zoals andere kindles van amazon, dan zou het wel eens een iPad killer kunnen worden, nu met alleen wifi, niet echt!:sad:

  Bijdrager
  1984

  One of the headline features of Amazon’s new Kindle Fire tablet is a completely new Web browser called Silk (Tja…?)

  Bijdrager
  Afroman

  Alle fanboys op hun teentjes getrapt, heerlijk.

  Ik ben zelf ook een liefhebber van de iPad(en ik prefereer hem ook boven andere tablets), maar dit is echt een goed alternatief. Zeker zijn prijs kan het een en ander wegsnoepen van de iPad-verkopen.

  Bijdrager
  IBram15

  Als ik speciaal een ereader zou kopen, heb ik liever zo’n e-ink scherm. Leest toch wel veel beter!

  Bijdrager
  Afroman

  Volgens mij is de houding en de grootte van het scherm belangrijker dan een e-ink scherm. Ik lees makkelijker PDF’s op een iPad dan op een iPhone of Mac.

  Bijdrager
  KarelWillem
  Afroman op 02 oktober 2011

  Alle fanboys op hun teentjes getrapt, heerlijk.

  Niet in het minst.

  Maar op de prijs na, is er niets wat dit tablet onderscheidt van de overvloed aan andere mislukte pogingen.

  Bijdrager
  IBram15

  Pdf’s ja, maar echte Epub boeken lees ik veel makkelijker op een E-ink scherm. Ik heb genoeg magazines en boeken op m’n iPad en lees ze ook op m’n iPad, maar heb een paar keer een boekje gelezen op een ereader, en dat las, zeker buiten, toch wel erg lekker, maar dan vond ik het scherm (7″ volgens mij) wel weer te klein.

  Bijdrager
  Afroman

  Wat is hier nou mislukt aan? Hij is snappy, doet wat een tablet moet doen en dat voor een lage prijs. Daar zullen veel mensen (en voornamelijk ook studenten) hun hand voor omdraaien.

  Bijdrager
  IBram15

  Qua specs is hij normaal, en de prijs is bij veel mensen toch een belangrijke factor! Voor een 7″ Galaxy Tab betaal je ook gewoon 350-400 Euro, zonder 3G en met misschien 8GB erbij, verder is de resolutie hetzelfde, en de CPU is hetzelfde.

16 berichten aan het bekijken - 1 tot 16 (van in totaal 16)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.